به گزارش پایگاه خبری تاف نیوز به نقل از تسنیم، فریبرز امیری پریان امروز سه شنبه بیست و چهارم آبان ماه جاری ،اظهار داشت: شهروندان برای ورود به سامانه سهیم ابتدا پس از ورود به سامانه هدا و تکمیل اطلاعات اولیه خود وارد سامانه سهیم به آدرس : https://sahim.sabteahval.ir/ شوند.
وی افزود: سازمان ثبت احوال کشور در راستای اجرای تکالیف قانونی خود و اجرای سند «نظام هویت معتبر در فضای مجازی» که از سوی شورای عالی فضای مجازی ابلاغ گردیده است به منظور ایجاد سازوکاری آسان و کارآمد برای اعتبار سنجی اقلام هویتی شهروندان در فضای مجازی (اینترنت و اینترانت)، اقدام به راه اندازی سامانه هُدا (هویت و دسترسی ایرانیان) نموده است.
امیری پریان با بیان اینکه سازوکار سامانه بدین گونه است که یک کسبوکار اینترنتی یا یک سازمان دولتی و… هنگامیکه نیاز به اعتبار سنجی اقلام هویتی شهروندان ایرانی داشته باشد، این مهم را از طریق سامانه هُدا سازمان ثبت احوال کشور، انجام دهد، عنوان کرد: اقلام هویتی موردنیاز کسبوکار (پذیرنده) نیز، در سایت کسبوکار دریافت نخواهد شد بلکه شهروند توسط سازمان ثبت احوال کشور (بهعنوان متولی هویت اشخاص حقیقی ایرانی) شناسایی میگردد و در این فرایند، شهروند کاملاً نظارت، آگاهی و اختیار دارد.
وی بیان کرد: سازمان ثبت احوال کشور در راستای اجرای تکالیف قانونی خود و باهدف تحقق سند نظام هویت معتبر در فضای مجازی تأمین کننده اصلی شناسه معتبر برای اتباع داخلی و خانواده های ایرانی تعیین گردیده است.
امیری پریان با اشاره به اینکه پایگاه اطلاعات خانواده، پایگاهی است با مسئولیت سازمان ثبت احوال کشور که در آن اطلاعات سببی و نسبی شهروندان ایرانی شامل اطلاعات پدر، مادر، همسر و فرزندان درج شده و مبنای ارائه خدمات به خانواده های ایرانی خواهد بود، تصریح کرد: به منظور رعایت حقوق شهروندی و اطلاع شهروندان محترم از وضعیت اطلاعات مرتبط با خانواده در پایگاه مذ کور، سامانه نمایش و اصلاح اطلاعات پایگاه خانواده توسط سازمان ثبت احوال کشور ارائه گردیده است.
وی افزود: در حال حاضر این سامانه اطلاعات والدین، فرزندان و همسر هرشخص ایرانی را درصورت وجود نمایش می دهد.
امیری پریان با بیان اینکه پایگاه اطلاعات خانواده در حال تکمیل است و ممکن است در مواردی اطلاعات آن تکمیل نبوده و یا ناقص باشد، ادامه داد: به منظور ارائه هرچه بهتر خدمات مبنی بر اطلاعات خانواده توسط دستگاه های اجرایی در آینده، ملزم است هر شهروند ایرانی اطلاعات مرتبط با خود را مشاهده و سپس برحسب مورد نسبت به تأیید، ویرایش، اضافه یا حذف اطلاعات اقدام نماید.
امیری پریان گفت: به دلیل آنکه پایگاه اطلاعات خانواده در حال تکمیل است، در برخی موارد اطلاعات آن کامل یا متقن نبوده و ممکن است دارای نقایصی باشد.
وی افزود: برای مثال ممکن است اطلاعات والدین، فرزندان یا همسر، موجود یا کامل نباشد که در این حالت شهروند می تواند اطلاعات صحیح را در همین سامانه به صورت خود اظهاری اعلام نماید که در صورت اعلام اصلاح اطلاعات توسط شهروند، موارد اصلاحی از سوی کارشناسان سازمان بررسی و متعاقبا نتیجه اطلاع سانی خواهد شد.
مدیرکل ثبت احوال لرستان گفت: خدمات پایگاه اطلاعات خانوار ، ثبت نام کارت هوشمند ملی ، درخواست تغییر نشانی ، درخواست انتخاب نام ، مدارک پیدا شده، درخواست گواهی صدور تجرد ، ثبت شکایت ، اخبار و اطلاعیه در سامانه سهیم قابل ارائه می باشند.
ارسال دیدگاه