صاف و ساده با منتخبین لرستان در مجلس شورای اسلامی
بصیر کوشکی، فعال سیاسی اجتماعی لرستان طی یادداشتی که برای پایگاه خبری تاف نیوز ارسال کرده است، نوشت: هنگامی که معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) در بدو ورود به وطن در ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ در بهشت زهرای تهران از تشکیل حکومت صحبت کردند از پشتیبانی مردم فرمودند و فرمودند که به پشتیبانی مردم حکومت تشکیل می دهم. امام خمینی (ره) در مقام یک سیاست مدار همواره مشروعیت حکومت اسلامی را در گرو مقبولیت مردم می دانستند و با اینکه برای همه مشخص و روشن بود که اکثریت مردم ایران در سال ۱۳۵۷ نوع حکومت پیشنهادی وی (جمهوری اسلامی ایران) را پذیرفته اند امّا با وجود این فرمان همه پرسی و انجام انتخابات را برای رأی دادن به نوع حکومت را صادر کردند. از این ها گذشته امام خمینی (ره) در پندار، گفتار و کردار مثل مردم بود و رأی مردم را نیز میزان می دانست. انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را باید میراث طلایی افکار والای امام خمینی (ره) دانست، امامی که رأی مردم را تشریفاتی و زینتی قلمداد نمی کرد بلکه انتخاب مردم را اصل می دانست و جلوه ی بزرگ انتخاب مردم را در برگزاری انتخابات های متعدد می دید، برای اثبات این ادعا می توان به برگزاری انتخابات های مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری در دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد که هیچ گاه حتی یک روز برگزاری آن ها در موعد مقرر به تعویق نیفتد. انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را باید جلوه ای بزرگ از تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست که همواره با فرمایشات خویش مشارکت حداکثری مردم را گوشزد می کنند و انتخابات و انتخاب مردم را در راستای تقویت نظام جمهوری اسلامی قلمداد می نمایند.
دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز حماسه بود حماسه ای که در راستای مطالبات مدنی مردم اتفاق افتاد مردم آمدند تا با انتخاب خویش در راستای تحقق آرمان های جامعه مدنی گام بردارند و نمایندگانی را برگزینند که از تریبون مجلس دردهای مشترک را فریاد نمایند. از بیکاری بگویند اشتغال جوانان را چاره نمایند و برای فارغ التحصیلان دانشگاهی برنامه داشته باشند. در راستای وحدت و اتحاد مردم گام بردارند و …
امّا موضوع این سطور بیشتر به بعد از اسفند و اردیبهشت ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ مربوط است و اینجا در درجه اول طرف سخن و صحبت ما منتخبینی هستند که توانسته اند اعتماد مردم را جلب نمایند. پس صاف و ساده باید به این منتخبین که :
۱- یکی از بزرگان می گوید: سه چیز را غیر قابل اتکا بدانید، غرور، دروغ و عشق را. زیرا انسان با غرور بر دیگران می تازد و با دروغ جان خود را می گذارد و باعشق سر را می بازد هر سه پر خطر و ویرانگرند، امّا دوتای اولی جانکاه هستند و عشق جان پناه می باشد. این دو انسان را به خاک تباهی می نشانند و عشق انسان را به افلاک آگاهی می رساند انسان در آتش عشق چون ققنوس می سوزد اما همچون (( ونوس )) از خاکستر برمی خیزد و عالمی را به شوق وصال برمی انگیزد. منتخبین مردم در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی بایستی با غرور و دروغ بیگانه باشند و مردم و خدمت صادقانه به مردم را عشق خود بدانند و سرمشق پندار، گفتار و کردار خویش نمایند.
۲- نماینده همه مردم باشند چه کسانی که به آنها رأی داده اند و چه کسانی که به رقبای آنها اعتماد کرده اند. زیرا به قول معروف افرادی که با ما هم عقیده هستند به ما آرامش و افرادی که مخالف ما هستند به ما دانش می دهند، آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش و برای چگونگی زندگی کردن به دانش نیاز دارد پس باید تمرین کرد و یاد گرفت که چگونه به خاطر سعادت دیگران از سعادت خود بگذریم زیرا بزرگی هر انسانی به گذشت و فداکاری است. منتخبین مردم در این دوره بایستی از پتانسیل همه نخبگان و ظرفیت همه دلسوزان حوزه انتخابیه استفاده نمایند و این را در عمل به همه نشان دهند.
۳- منتخبین مردم در این دوره بایستی بدون واسطه با همه مردم ارتباط داشته باشند، بطوریکه همه بتوانند بدون لکنت زبان مطالبات عمومی و شخصی را بر زبان بیاورند، بایستی حلقه های محدود و انگشت شماری که در گذشته برخی از نمایندگان را احاطه می کردند از میان برداشته شوند و نماینده مردم با همه چه کسانی که به او رأی داده اند و چه کسانی که به او رأی نداده اند ارتباط برقرار نماید و با افتخار خدمتگزار همه مردم باشد. خدمت کردن به مردم افتخار بزرگی است که نصیب هر کسی نمی شود. به قول معروف فرصت ها مثل ابرها در گذرند پس این فرصت چهار ساله را بایستی غنیمت بشمارند و صادقانه و بدون واسطه های خاص در خدمت همه مردم باشند و برای همه خیرخواهی کنند و نیک اندیش و خیر خواه باشند.
۴- چارلی چاپلین می گوید: آدم هایی که روح بزرگی دارند عقده های کمتری دارند شعور بیشتری دارند و قلب مهربان تری برای همین نباید از آنها ترسید امّا آدمهای کوچک و حقیر با عقده های بزرگ ترسناک ترند چون از صدمه زدن به دیگران هراسی ندارند. منتخبین مردم در این دوره بایستی به آبادانی حوزه انتخابیه خویش بپردازند و با برنامه ریزی و استفاده از خردجمعی در راستای عمل به شعار های انتخاباتی خویش گام بردارند و از حاشیه پردازی و سیاست زدگی و سیاست بازی دست بردارند. افکار عمومی بیدار است و عملکرد نمایندگان را رصد خواهد کرد هیچ رفتار و کرداری از چشم تیزبین مردم پنهان نخواهد ماند.
۵- منتخبین مردم در این دوره به هیچ کس و یا به هیچ گروه و دسته ای در حوزه انتخابیه اجازه ندهد که در راستای رسیدن به اهداف خود از او هزینه نمایند جایگاه نماینده جایگاه والایی است بطوریکه یک نماینده می توانددر همه امور مملکت دخالت نماید پس این خود نماینده است که بایستی در درجه ی اول این شأن و جایگاه را حفظ نماید و نگذارد عده ای به نام او و با هزینه کردنش در راستای مطامع شخصی خود گام بردارند.
۶- رفتار منتخبین مردم بایستی به گونه ای باشد که هیچ کس خود را بازنده انتخابات نداند و همه احساس پیروزی و سربلندی بنمایند، زیرا اسفند ۱۴۰۲و اردیبهشت ۱۴۰۳ روز حضور و حماسه بود و سلایق مختلف سیاسی هم چون رنگ های زیبای رنگین کمانی بودند که در آسمان نیلگون ایران اسلامی پدیدار شده بود. بازنده دشمنانی هستند که چشم دیدن نظام جمهوری اسلامی را ندارند.
۷- منتخبین مردم بایستی به زیرساخت های حوزه انتخابیه توجه ویژه ای داشته باشند و در راستای عمران و آبادی منطقه گام بردارند و در عین حفظ استقلال قوه مقننه با قوای مجریه و قضائیه تعاملی سازنده داشته باشند و با تدبیر بتوانند نظر و حمایت حاکمیت را نیز جلب نمایند.
۸- منتخبین مردم بایستی بدانند که سرمایه و ثروت اصلی حوزه انتخابیه شأن نیروهای نخبه و تحصیلکرده ای هستند که در صورت استفاده از ظرفیت ها آن ها می توانند در راستای توسعه و پیشرفت منطقه گام های بزرگی بردارند. در دنیای امروز محور توسعه ((انسان)) می باشد اگر این مهم را خوب مدیریت نماییم آن وقت می توانیم گام به گام قله های پیشرفت را فتح نماییم.
۹- منتخبین مردم در این دوره بایستی پرسش گری و نقادی را ارج بنهند و در عمل به صدای منتقدین خویش، خوب گوش کنند و با اصحاب رسانه صادقانه رفتار نموده و حامی و پشتیبان همه کسانی باشند که با قلم خویش و تفکر سازنده و نقادانه ی خود دغدغه پیشرفت منطقه را دارند.
۱۰- منتخبین مردم بایستی در عمل رقابت ها را به رفاقت ها تبدیل نمایند و شکاف ها و اختلافاتی که در دوره تبلیغات در جامعه بوجود آمده را ترمیم نمایند، این مهم زمانی عملاً انجام می شود که منتخبین مردم صادقانه در خدمت همه مردم باشند و از تقسیم مردم به موافقان و مخالفان بپرهیزند و صاف و ساده برای مردم و در خدمت مردم باشند و به این اعتقاد داشته باشند که: پیروزی ما آن چیزی نیست که در آن کسی شکست بخورد همه باید با هم کامیاب شویم.
ارسال دیدگاه