تفاوت شکلات اصل و شکلات تقلبی

روش‌هایی هست که شما هم بتوانید شکلات اصل را از شکلات غیر اصل تشخیص دهید.

به گزارش گفتار ما، شکلات خورهای حرفه‌ای از طعم و عطر و شیوه آب شدن شکلات در دهان کیفیت شکلات اصل را متوجه می‌شوند. شکلاتی که در دهان می‌ماسد یا مزه روغن می‌دهد شکلات مرغوبی نیست. البته روش‌هایی هست که شما هم بتوانید شکلات اصل را از شکلات غیر اصل تشخیص دهید.

  • سعی کنید یکی دو ساعت قبل از خوردن شکلات غذای دیگری نخورید و حتی کمی گرسنه باشید. با این کار موقع خوردن طعم یا بوی دیگری در دهانتان نیست و بهتر می‌توانید مزه شکلات را حس کنید.
  • شکلات را در چند مرحله بخورید. اول به شکل ظاهری آن دقت کنید. سطح شکلات باید شفاف و لطیف و بی‌خط باشد. با دندان خود شکلات را گاز بگیرید و روی زبان خود بگذارید تا حل شود. سپس بینی خود را با دست بگیرید و سعی کنید طعم‌های مختلف شکلات را تشخیص دهید. در مرحله آخر نفسی از دهان بگیرید و از بینی خارج کنید تا بوی شکلات را کاملا احساس کنید. ۸۰ درصد طعم شکلات وابسته به بوی آن است.
  • رنگ شکلات‌های مختلف، متفاوت است. مثلاً شکلات تلخ اصل رنگ قهوه‌ای تیره دارد که مایل به قرمز است. شکلات شیری قهوه‌ای روشن است و شکلات سفید مانند عاج فیل است.
  • در روزهای گرم یا مکان‌های مرطوب ممکن است ذرات سفیدی روی شکلات‌ها مشاهده کنید، نگران نباشید چون این ذرات احتمالاً چربی یا شکر شکلات هستند. با این حال موقع خرید شکلات اگر روی آن ذرات سفید مشاهده کردید بهتر است نخرید چون با اینکه قابل خوردن است طعم و بافت آن تغییر کرده است. طعم یک شکلات مرغوب تا ۴۵ دقیقه در دهان شما می‌ماند.
  • در پایان باید گفت شکلاتی که در گرما آب نمی‌شود شکلات واقعی نیست. این شکلات مزه خوبی ندارد و با اینکه چربی‌های جایگزین در آن ممکن است گیاهی باشد اما احتمال آسیب رساندن به سلامتی در آن بسیار زیاد است. بهتر است بدانید کره‌ی کاکائو تنها روغنی است که در دمای بدن آب می‌شود.