تولید سیب در لرستان از مرز ۷۴ هزار تن گذشت

به گزارش تاف نیوز، محمدحسن کیانی‌فر با اشاره به تولید بیش از ۷۴ هزار تُن انواع سیب در استان لرستان گفت: از این مقدار،‌ بروجرد با هزار و ۸۰۰ هکتار سطح زیر کشت، بیشترین میزان تولید این محصول را در استان دارد. کیانی‌فر با بیان اینکه در فصل برداشت سیب هستیم و هنوز به اتمام […]

به گزارش تاف نیوز، محمدحسن کیانی‌فر با اشاره به تولید بیش از ۷۴ هزار تُن انواع سیب در استان لرستان گفت: از این مقدار،‌ بروجرد با هزار و ۸۰۰ هکتار سطح زیر کشت، بیشترین میزان تولید این محصول را در استان دارد.

کیانی‌فر با بیان اینکه در فصل برداشت سیب هستیم و هنوز به اتمام نرسیده، افزود: با توجه به خشکسالی‌های اخیر پیش‌بینی تولید ۸۰ هزار تُن سیب را داشتیم، اما به نظر این میزان تولید به ۷۵ هزار تُن برسد.

وی بیان داشت: برداشت بخش اعظم این میوه چون با دیگر استان‌های تولیدکننده، همزمان شده، بنابراین نیاز به سردخانه و ذخیره محصول برای فصول پیش‌رو بیش از پیش اهمیت می‌یابد.

مدیر باغبانی جهادکشاورزی لرستان با بیان اینکه فرآوری سیب درجه سوم نیز از اهمیت بالایی برخوردر است، گفت: با این حال نبود صنایع تبدیلی برای بهره‌برداران استان به یک چالش تبدیل شده، حدود ۱۰ درصد سیب‌ها درجه است و نیاز به فرآوری دارد، اما زیرساختی برای این کار وجود ندارد.

کیانی‌فر با اشاره به ظرفیت ۲۵ هزار تنی سردخانه‌های استان برای محصولات باغی و دامی، این میزان ظرفیت برای ذخیره را برای تولیدات کافی ندانست و افزود: در استانی که قطب تولید محصولات کشاورزی است، این میزان ظرفیت سردخانه اصلا کفاف لازم را نمی‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: سازمان جهادکشاورزی لرستان در حال پیگیری برای افزایش ظرفیت سردخانه‌ها است و چندین مورد نیز در حال معرفی برای دریافت تسهیلات هستند.

  • خبرنگار: احمد ستاروند